Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Občina Ajdovščina bo o nadaljnjem razvoju povprašala kar občanke in občane

Prebivalke in prebivalci v Občini Ajdovščina bodo v kratkem v svoje poštne nabiralnike prejeli anketo o nadaljnjem razvoju občine.

Anketa je obširna, zajema vsa področja delovanja občinske uprave in bo služila kot izhodišče za snovanje nadaljnjih razvojnih poti. Vpogled daje v trenutni razvojni potencial, prinaša slikovit prikaz vsega doslej narejenega, istočasno pa vabi k podaji mnenja o trenutnem in prihodnjem stanju razvoja skupnosti. Na Občini Ajdovščina so prepričani, da bodo občanke in občani s sodelovanjem pomembno vplivali na nadaljnji potek razvoja občine, tako na gospodarskem, družbenem kot okoljskem področju.

Občina je prišla do točke, ko se morajo vladajoči in prebivalci odločiti, kako naprej – ali nadaljevati z doslej zastavljeno vizijo razvoja ali posvetiti pozornost drugim področjem, pravi Tina Velikonja z ajdovske občine: ''Občina Ajdovščina se trenutno nahaja na prelomni točki razvoja in zaradi tega smo občankam in občanom dali možnost soodločanja o tem, kakšen naj bo nadaljnji razvoj občine. Skratka, želimo pridobiti pristno mnenje občank in občanom, da sami soodločajo o tem, kakšen naj bo naš razvoj, česa si želijo, kaj jim primanjkuje oz. kako vidijo nadaljnje smernice razvoja. Veseli bomo za njihov odziv, saj vsako mnenje ne samo šteje, ampak bo tudi upoštevano.''

Izpolnjeno anketo je treba vrniti do 8. januarja v priloženi kuverti v najbližji nabiralnik ali v trgovine Fama v Lokavcu, na Colu in na Lavričevem trgu, v Kavarno Ave, Trgovino Mlinotest v Črničah ali Okrepčevalnico Jagoda na Otlici.

V primeru, da bi potrebovali dodatne izvode za ostale člane družine, je treba o tem Občino Ajdovščino obvestiti, bo pa anketo moč izpolniti tudi na spletu.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Ta torek, takoj po 11., gostimo Anjo Mugerli

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down