Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Nove točke za hitre teste, v soboto cepljenje za nenaročene v Novi Gorici in Rožni Dolini

Včeraj je bilo po podatkih NIJZ 3517 okužb z novim koronavirusom, pozitivnih je bilo tako 42,5 odstotka opravljenih testov.

V šempetrski bolnišnici se zdravi največ covidnih bolnikov v tem valu

Covid oddelek v šempetrski bolnišnici se še naprej polni, tako da se danes na njem zdravi največ pacientov v tem valu, to je 54 - od tega jih je 13 na intenzivni negi, covid19 pa je ta teden med hospitaliziranimi v Šempetru terjal štiri življenja.

Nove točke za testiranje:

V Novi Gorici je od nedavnega testiranje na covid-19 mogoče opraviti na dveh dodatnih točkah, pri nakupovalnem centru na Prvomajski ulici ter v centru mesta, na Bevkovem trgu. Tudi v Ajdovščini bo od sobote dalje nova točka za testiranje, poleg ustaljenih točk v ajdovskih Palah ter na Goriški ulici, bo odslej testiranje možno tudi pri ajdovskem mestnem stadionu.

V soboto dodatni termini za cepljenje proti covidu-19

V soboto, 20. novembra, bo novogoriški Zdravstveni dom izvajal cepljenje proti covid-19 za nenaročene med 8.00 do 11.30 ter med 12.00 in 14.30, v sejni sobi mestne občine Nova Gorica.

Cepljenje brez naročanja pa bo to soboto potekalo tudi v območni enoti NIJZ v Rožni dolini, in sicer med 8. in 12., tako s prvim, z drugim ali poživitvenim odmerkom.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Koraki do uspeha: Katja Kralj in Karra

Preberi več

Ta ponedeljek, takoj po 11. uri, v živo iz studia v Ajdovščini: 160 letnica Lavričeve knjižnice

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down