Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Klet Brda na velikem dobrodelnem dogodku znanega ameriškega košarkarskega kluba

Predstavniki kleti Brda so se s svojimi vini BAGUERI SUPERIOR udeležili velikega dobrodelnega dogodka fundacije Mavs v ameriškem Dallasu.

Plesa Mavs Ball, dobrodelnega dogodka košarkarskega kluba Dallas Mavericks, ki tekmuje v elitni NBA in za katerega nastopa Luka Dončić, se je Klet Brda udeležila kot pomembna partnerica, sporoča Andrej Brun.

''Klet Brda je že vrsto let prisotna na ameriškem trgu. Skozi sodelovanja in odpiranja novih trgov smo v lanskem letu odprli distribucijo v Teksasu. Potom mreženja in spoznavanja ljudi smo stopili v kontakt z Dallas Mavericks. Potem se je začel projekt odvijati, oni vsako leto organizirajo Mavs Ball. Mi smo videli idejo, pa tudi oni sami so nas prosili, če bi bili del tega, k čemur smo naposled tudi pristopili.''

Mavs ball že osmo leto zbira sredstva za za fundacijo kluba, ki preko neprofitnih organizacij pomaga ženskam, mladim in družinam v stiski ter ustanavlja bralne centre in igrišča za mladino v Teksasu.
Vsako leto se ga udeleži okoli 800 gostov iz vrst sponzorjev, igralcev in drugih podpornikov kluba. Dogodek je izrednega pomena, saj je Klet Brda izkoristila dogodek za druženje s poslovnimi partnerji.

''Z dogodkom smo utrdili vezi s košarkarskim klubom Dallas Mavericks, odprli smo še neke nove projekte, ki se bodo odvijali v bodoče. Dogodek smo izkoristili tudi za povabilo ameriških partnerjev, saj tudi oni takšne dogodke cenijo. Konec koncev pa je imel Mavs Ball svojo socialno noto, h kateri smo poskušali prispevati tudi naš delež.''

Kot največja slovenska vinska klet Klet Brda pridno plete poslovne vezi povsod po svetu.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Ta torek, takoj po 11., gostimo Anjo Mugerli

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down