Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Kje ta teden še izvajajo cepljenje proti covid-19

rpt

Po dnevih cepljenja, so v tem zadnjem tednu starega leta dejavnosti v cepilnih centrih marsikje okrnjene. Še danes se je mogoče cepiti na območni enoti NIJZ v Rožni dolini, v nekaterih cepilnih centrih po regiji bodo cepljenje še zadnjič v tem letu izvajali jutri.

Cepilni center Zdravstvenega doma Nova Gorica je med 24. in 31. decembrom zaprt. V Zdravstvenem domu Ajdovščina še do jutri, 30. decembra, cepijo proti covid-19 samo naročene osebe. V petek, zadnjega leta dan, pa bo cepilni center zaprt.

Poglejmo še na Kras, Zdravstveni dom Sežana bo v tem tednu izvajal cepljenje v Kosovelovem domu tako proti covid-19 kot proti gripi. Danes bodo cepili v popoldanskim urah, v četrtek pa med 8.30 in 13., predhodno naročanje na cepljenje ni potrebno. Še zadnjič letos bodo cepljenje proti covid-19 izvajali tudi v Zdravstvenem domu Tolmin, in sicer med 15. in 20. uro., tako za naročene kot nenaročene. Iz novogoriške območne enote NIJZ pa so sporočili, da bo še danes potekalo cepljenje v prostorih v Rožni Dolini brez naročanja, še do 12. ure, s cepivi Pfizer in Moderna.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Koraki do uspeha: Maša Klavora in Mihael Uršič

Preberi več

Stoletni park ob vili Rafut s sodobnimi elementi - v ponedeljek med 11. in 12. uro

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down