Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Iščejo strokovnega direktorja in pomočnika za upravno-ekonomske zadeve

Svet zavoda šempetrske bolnišnice razpisuje delovno mesto za strokovnega direktorja, mandat traja 4 leta, rok za prijavo je 31. maj. Tudi razpis za tretjega člana vodstva, za pomočnika direktorja za upravno-ekonomske zadeve naj bi izšel v maju.

Kandidat za strokovnega direktorja mora imeti izobrazbo medicinske smeri (8. raven), opravljeno specializacijo s področja dejavnosti zavoda, najmanj 5 let delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih in višjo raven znanja vsaj enega strokovnega jezika. Svet zavoda bo o tem predvidoma odločal na naslednji seji sredi junija. Julija poteče mandat sedanji strokovni direktorici bolnice Dunji Savnik Winkler, ki sicer ni želela jasno napovedati, ali se bo potegovala za to delovno mesto tudi naslednja štiri leta.

V vodstvu šempetrske bolnišnice iščejo tudi še tretjega člana, pomočnika za upravno-ekonomske zadeve. Direktor Dimitrij Klančič:

Nenehno pa so objavljeni razpisi za medicinske sestre in razne zdravnike specialiste. Kako uspešni so pri pridobivanju novih kadrov?

Glede specialistov se nakazujejo okrepitve na ORL-oddelku. Sicer pa je po Klančičevih besedah kadrovska problematika tako velika, da že omejuje izvajanje programa.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Vzgoja malih otrok z dr. Vesno Vuk Godina. Ta četrtek.

Preberi več

ŠPORTNE IGRE MLADIH IN RADIO ROBIN

Preberi več

Prihaja do razkola v destinaciji Nova Gorica in Vipavska dolina? To sredo med 11. in 12.!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down