Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

GoStartup vikend je "najboljši prvi korak za vse, ki so res na začetku"

V zgolj 54 urah bo 30 udeležencev GoStartup vikenda, ki ga organizira Primorski tehnološki park med 16. in 18. junijem, razvili podjetniško idejo. Program je brezplačen, prijavijo pa se lahko podjetniki na vseh stopnjah, raziskovalci, študentje, posamezniki ali ekipe s poslovnimi idejami ali brez.

Mitja Mikuž iz Primorskega tehnološkega parka: "GoStartup vikend je kratka vikend delavnica, bi se reklo, zelo intenzivna, ki je namenjena osebam, ki imajo poslovno idejo, pa mogoče trenutno je to prvi korak v tem trenutku. Ne vejo točno, kaj bi želeli začeti, kako začeti in to je tak idealen način, kako razumeti, videti, kaj, kako razmišljati, videti kako deluje neko podjetje, kako deluje nek razvoj poslovne ideje, najboljši prvi korak za vse, ki so res na začetku."

Mentorji so, kot pove Mikuž, vsi Startup podjetniki iz našega okolja, ki so dali skozi izkušnjo, kako razviti podjetje in kako iz ene ideje zaznati poslovno priložnost. Zato vabi k prijavam vse, ki jih zanima podjetništvo, ne glede na to, ali že imajo podjetniško idejo ali ne. "Saj bomo od vseh, ki se bodo prijavili s poslovno idejo, izbrali pet. Okoli teh pet poslovnih idej zgradili ekipe, ki bodo skozi cel vikend razvijale poslovno idejo do nekega trenutka, na koncu pa se bodo pomerili v pitchih. In tista zmagovalna ekipa, ki bo idejo pripeljala najdlje, bo tudi nagrajena."

Prijave zbirajo do 14. junija.

foto: facebook Primorski tehnološki park

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Inovativna Goriška - sreda 11.00 ura

Preberi več

Na mejo prihajajo Štorje s konfina - v ponedeljek po 11. uri!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down