Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Festival Hiše mladih Ajdovščina: od literarnega večera do latino ritmov

Hisa Mladih Ajdovscina

Hiša mladih Ajdovščina tudi letos na stežaj odpira svoja vrata in vabi na tradicionalni festival, ki ga organizira z namenom prikaza delovanja različnih mladinskih organizacij, ki si pod njihovo streho delijo prostor. Festival Hiše mladih se začenja danes, trajal bo vse do sobote.

Program je namenjen vsem generacijam, pojasnjuje vodja Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih Tonja Ferjančič, ki iz programa izpostavlja nekaj dogodkov:

V sredo zvečer bo ob 19. uri za vse literarne navdušence predstavitev avtobiografske uspešnice 100 kilometrov, ko se bo Andraž Gombač pogovarjal z Borisom Kobalom in Davorinom Lenkom. V četrtek bomo imeli v galeriji Hiše mladih fotografsko razstavo Gibanje, razstavlja Nik Velikonja, večer bomo nadaljevali s stand up komedijo, tokrat se bo predstavila Lucija Čirović.“

Novost na festivalu se obeta v petek zvečer: obiskovalci se bodo lahko prepustili plesnim latino ritmom z večkratnim svetovnim prvakom Mišem Cigojem.

Namen festivala je, da se predstavijo delujoča društva in nevladne organizacije v Hiši mladih. Tako so si tudi na začetku pred mogoče desetimi leti zastavili ta festival: z različnimi aktivnostmi in da na te aktivnosti privabimo različne ciljne skupine.“

še zaključuje Tonja Ferjančič.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kaj je pripomoglo k uspešni intervenciji tokratnega požara na Krasu? To sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Prihaja poletna edicija VIP voditeljev! Ta torek, med 11. in 12.!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down