Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Kosovelov dom Sežana razgrinja novo sezono

Kosovelov dom Sežana odpira novo sezono. Po covidu se dobro pobirajo, sicer pa ni še tako idealno kot leta 2019. Če je lansko sezono ustvarilo staro vodstvo, je ena izmed letošnjih novosti ta, da so novi program sestavili novi obrazi.

''Lanska sezona je bila narejena še pod vodstvom prejšnje direktorice in prejšnjega koordinatorja programa. Mislim, da smo jo izvedli maksimalno kvalitetno in tudi obisk je bil dober,'' je mnenja usklajevalka programov Helena Čehovin Gerželj.

Seveda so prisotne tudi spremembe v samem programu, ki so mu dali neko drugačno noto. Tudi imena abonmajev so drugačna, kot so bili ljudje vajeni v preteklosti: ''Za letos smo spet obudili otroški abonma in vključili kakovostne otroške predstave, imamo drugačna poimenovanja abonmajev, imamo filmski abonma, ki ga do sedaj ni bilo.''

Abonent je mogoče postati do 29. septembra. Ravno abonenti ustvarjajo rdečo nit programa: ''Skušamo kar se da poslušati naše abonente, pogovarjamo se z lokalci, kaj si želijo, vedno pa je na prvem mestu to, da jim ponudimo neko kakovostno produkcijo, ki je trenutno na trgu, predstave si ogledamo in izberemo tisto, kar se nam zdi najboljše.''

V letošnji sezoni bodo sodelovali tudi s Slovenskim stalnim gledališčem v Trstu. Od vseh abonmajev naša sogovornica izpostavi abonma MELODIJA, ki ponuja pestro izbiro koncertov. Program je že objavljen na spletni strani Kosovelovega doma Sežana, se pa splača ostati na tekočem, saj bo v Sežani še kar nekaj zunanjih dogodkov, tako koncertov, stand-up komedij, predstav in drugih.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Končno do vode iz Mrzleka - to sredo - takoj po 11.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down