Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Zasledovala, ustavila in ukradla električni kolesi na šempetrski kolesarski stezi

„Danes, ob 00.14 v nočnem času, smo bili obveščeni o ropu na Goriškem, kjer sta neznana storilca oškodovancem odvzela dve električni kolesi znamke Specialized, rdeče barve v skupni vrednosti približno dvanajst tisoč evrov,“ so sporočili iz Policijske uprave Nove Gorica.

Novogoriški policisti so po prejemu obvestila odhiteli na kraj kaznivega dejanja, kjer so z ogledom in z zbiranjem obvestil med drugim ugotovili, da sta dva zamaskirana neznana moška s kolesi zasledovala in dohitela ter ustavila dva mlajša oškodovanca, ki sta se z električnimi kolesi vozila po kolesarski stezi iz Šempetra pri Gorici proti Novi Gorici.

Zamaskirana moška sta nato s silo odvzela njuni električni kolesi in se z ukradenimi kolesi odpeljala v smeri Šempetra pri Gorici. Pri tem je med oškodovancema in neznanima storilcema prišlo do prerivanja in fizičnega spora, saj sta oškodovanca želela preprečiti tovrstno kaznivo dejanje. Neznana storilca sta njuni kolesi pustila na kraju varnostnega dogodka.

Kasneje je bila enemu od oškodovancev zaradi predvidoma lažjih telesnih poškodb nudena ustrezna zdravniška pomoč v šempetrski bolnišnici.

Policija je obvestila pristojne pravosodne organe, okoliščine kaznivega dejanja pa preiskuje v smeri suma kaznivega dejanja ropa. Ob tem pozivajo vse morebitne očividce, da nemudoma pokličejo na 113 oziroma na policijsko postajo Nova Gorica na telefon: (05) 303 44 00.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Vzgoja malih otrok z dr. Vesno Vuk Godina. Ta četrtek.

Preberi več

ŠPORTNE IGRE MLADIH IN RADIO ROBIN

Preberi več

Prihaja do razkola v destinaciji Nova Gorica in Vipavska dolina? To sredo med 11. in 12.!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down