Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V Šempetru v prometnem dogodku umrl voznik avtomobila

Novogoriški policisti so bili včeraj okrog 12.30 obveščeni o dogodku v cestnem prometu v Šempetru pri Gorici, v katerem je bil udeležen 44-letni voznik osebnega avtomobila.

Novogoriški policisti so z ogledom kraja dogodka med drugim ugotovili, da je navedeni voznik peljal po Žnidarčičevi ulici v Šempetru, iz smeri Rožne Doline proti Mirnu. Med vožnjo zapeljal v desno in na obcestni robnik, nato ponovno na smerno vozišče in po približno150 metrih v krožišču zapeljal čez krožni otok. Zatem je po približno 50 metrih vožnje zapeljal na nasprotni vozni pas in z vozilom trčil v brežino.

Po dosedanjih ugotovitvah je vzrok dogodka najverjetneje nenadno poslabšanje zdravstvenega stanja voznika, ki so ga reševalci nujne medicinske pomoči iz novogoriškega Zdravstvenega doma na kraju oživljali in nato odpeljali v šempetrsko bolnišnico, policija pa je bila nato včeraj popoldne obveščena, da je voznik v bolnišnici umrl.

Odrejena je bila sanitarna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. O dogodku je Policija obvestila pristojne pravosodne organe, glede na sedanje ugotovitve so tujo krivdo izključili, o dogodku pa bodo s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down