Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V prometni nesreči na hitri cesti umrli dve osebi

Nesreca Lavznik

Danes dopoldne, nekaj po 9. uri, je prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom na vipavski hitri cesti, blizu nekdanjega mejnega prehoda v Vrtojbi, v smeri Italije. V nesreči sta bili udeleženi dve vozili – tovorno vozilo s prikolico, slovenskih registrskih številk in kombi, francoskih registrskih številk.

Po prvih zbranih podatkih je voznik kombija trčil v omenjeno tovorno vozilo, v prometni nesreči sta zaradi posledic telesnih poškodb umrli dve osebi, več je telesno poškodovanih. Po neuradnih podatkih, je umrla ena odrasla oseba in en otrok.

Vipavska hitra cesta je zaradi prometne nesreče zaprta med Šempetrom in Vrtojbo proti Italiji. Promet je na regionalno cesto preusmerjen na izvoz Šempeter. Hitra cesta bo predvidoma dlje časa zaprta.

Hc Zaprta

O tragični nesreči je Policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča, ki je odšel na kraj hude prometne nesreče in ogled prepustil policiji, prav tako so o nesreči obvestili tudi okrožno državno tožilko v Novi Gorici.

Poleg novogoriških policistov so na kraju prometne nesreče posredovali tudi gasilci in reševalci. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica na kraju opravljajo ogled in zbirajo dodatna obvestila, da bi ugotovili vse okoliščine hude prometne nesreče. Več podrobnosti o tragični nesreči s smrtnim izidom bo znanih kasneje.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kaj je pripomoglo k uspešni intervenciji tokratnega požara na Krasu? To sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Prihaja poletna edicija VIP voditeljev! Ta torek, med 11. in 12.!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down