Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V nesreči na vipavski hitri cesti umrl voznik kombija in otrok

Vipavska Hc

Danes dopoldne na vipavski hitri cesti prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta dve osebi umrli. Več pa je bilo poškodovanih. Zaradi nesreče je bila več ur zaprta tudi vipavska hitra cesta med Šempetrom in Vrtojbo proti Italiji.

Kot so sporočili z novogoriške Policijske uprave, se je 40-letnik voznik kombija, državljan Francije iz neznanih razlogov zaletel v tovorno vozilo s pripeto prikolico, ki jo je vozil 32-letni slovenski državljan.

Zaradi posledic telesnih poškodb sta na kraju nesreče umrla 40-letni voznik kombija in mlajši sopotnik v vozilu, ki je sedel spredaj desno. Po naših neuradnih informacijah, gre za 12- letnika. V kombiju je bilo še 7 otrok, ki so bili poškodovani in odpeljani na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Teža telesnih poškodb mlajših sopotnikov ni znana, po prvih podatkih nihče med njimi ni v življenjski nevarnosti.

S strani zdravnika NMP ZD Nova Gorica je bila odrejena sanitarna obdukcija za oba umrla in bo opravljena na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Glede na dosedanje ugotovitve je skupina v omenjenem kombiju danes zgodaj zjutraj krenila iz Avstrije in nato nadaljevala preko Slovenije v smeri Francije.

(Foto: GENG)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kaj je pripomoglo k uspešni intervenciji tokratnega požara na Krasu? To sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Prihaja poletna edicija VIP voditeljev! Ta torek, med 11. in 12.!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down