Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V Kanalu skušali vlomiti v bankomat

V nočnem času so včeraj neznani storilci napadli bankomat, ker so bili zaloteni, so pobegnili proti Posočju. Policija poziva morebitne očividce oziroma vse, ki bi karkoli vedeli, da jim to čimprej javijo.

Nepridipravi so bili na delu nekaj po 4. uri zjutraj. Kot so sporoči z novogoriške Policijske uprave, so po prvih zbranih podatkih neznani storilci vstopili v objekt v središču Kanala in napadli bančni avtomat z notranje strani. Storilci so bili na kraju kmalu zatem zaloteni s strani oškodovancev in so s kraja pobegnili. Policisti in kriminalisti so takoj po prejetem obvestilu pričeli z vsemi aktivnostmi tako na kraju samem kot tudi v širši okolici, vse aktivnosti pa so bile usmerjene v izsleditev storilcev kaznivega dejanja, ki so se s kraja z osebnim vozilom odpeljali v smeri Zgornjega Posočja, nato pa se je za njimi izgubila vsakršna sled. Kljub številnim izvedenim aktivnostim policije neznani storilci še niso bili izsledeni.

Okoliščine kaznivega dejanja Policija še preiskuje in ob tem poziva vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko Policiji nudili koristne informacije o tem varnostnem dogodku,  da nemudoma pokličejo policiste najbližje policijske postaje oziroma pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kaj je pripomoglo k uspešni intervenciji tokratnega požara na Krasu? To sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Prihaja poletna edicija VIP voditeljev! Ta torek, med 11. in 12.!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down