Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V Anhovem izbruhnil požar, v katerem je umrla 53-letna domačinka

Potem ko je pred tednom dni zagorelo v stanovanjski hiši na Šentviški planoti, kjer je v požaru umrla starejša ženska, je včeraj ponovno prišlo do požara v stanovanjski hiši, v Anhovem. Ta je terjal živeljenje 53 letne stanovalke, medtem ko se je starejša stanovalka – po neuradnih podatkih gre za 80 letno mater umrle - uspela rešiti.

O požaru so bili policisti obveščeni ob 19.38, na prizorišče pa so pohiteli prostovoljni gasilci iz Kanala in novogoriški poklicni gasilci. 20 se jih je skupno spopadlo z ognjnimi zublji. Dean Božnik iz novogoriške policije

Glede na okoliščine najdbe, pa policija ne izključuje možnosti, da je v požaru umrla 53-letna ženska, drugi starejši ženski pa se je iz hiše uspelo rešiti in ni poškodovana

Okoliščine požara s smrtno žrtvijo policija v tem trenutku še preiskuje, zato drugih podrobnosti v tej fazi policijske preiskave širši javnosti še ne morejo posredovati.

O vseh ugotovljenih dejstvih bodo novogoriški kriminalisti s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

(Foto: PGD Kanal)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

V ponedeljek med 11 in 12.: Začetek obnove mreže protipožarnih prometnic na Goriškem Krasu

Preberi več

Koraki do uspeha: Davorin Mesesnel in Rajko Bajc

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down