Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško

V Anhovem izbruhnil požar, v katerem je umrla 53-letna domačinka

Potem ko je pred tednom dni zagorelo v stanovanjski hiši na Šentviški planoti, kjer je v požaru umrla starejša ženska, je včeraj ponovno prišlo do požara v stanovanjski hiši, v Anhovem. Ta je terjal živeljenje 53 letne stanovalke, medtem ko se je starejša stanovalka – po neuradnih podatkih gre za 80 letno mater umrle - uspela rešiti.

O požaru so bili policisti obveščeni ob 19.38, na prizorišče pa so pohiteli prostovoljni gasilci iz Kanala in novogoriški poklicni gasilci. 20 se jih je skupno spopadlo z ognjnimi zublji. Dean Božnik iz novogoriške policije

Glede na okoliščine najdbe, pa policija ne izključuje možnosti, da je v požaru umrla 53-letna ženska, drugi starejši ženski pa se je iz hiše uspelo rešiti in ni poškodovana

Okoliščine požara s smrtno žrtvijo policija v tem trenutku še preiskuje, zato drugih podrobnosti v tej fazi policijske preiskave širši javnosti še ne morejo posredovati.

O vseh ugotovljenih dejstvih bodo novogoriški kriminalisti s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

(Foto: PGD Kanal)

Deli z drugimi:
Aktualno

MEDVRSTNIŠKO NASILJE - "To je šlo že čez vse meje", pravi dr. Zdenka Zalokar Divjak - četrtek na Robinu

Preberi več

To sredo, takoj po 11.: Vse višji davki suše, lahko Vipavska dolina,"slovenski vrt" znova zacveti?

Preberi več

Parada učenja in Radio Robin V ŽIVO

Preberi več

Pašta Fešta in Radio Robin V ŽIVO

Preberi več

Robin Hud festival v Deželi prijateljev

Preberi več
Ne zamudi
Pokrovitelji
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down