Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Poziv vozniku kombija in očividcem torkove nesreče v Šempetru

Novogoriški policisti iščejo voznika kombija, ki naj bi prejšnji torek, nekaj minut pred 11. uro, v podvozu pod železniško progo v Šempetru pri Gorici - Bazara zakrivil prometno nesrečo avtobusa. Zato pozivajo vse, ki bi jim lahko posredovali koristne podatke, naj pokličejo ali se zglasijo na najbližnji policijski postaji.

Do prometne nesreče 1. kategorije s pobegom je prišlo v torek, 15. marca, okoli 10.50, v Šempetru pri Gorici, v podvozu pod železniško progo in v kateri sta bila udeležena voznika avtobusa in kombija. Po sedaj zbranih podatkih je voznik avtobusa znamke MAN peljal po regionalni cesti iz smeri Šempetra pri Gorici proti Volčji Dragi. Ko je pripeljal v podvoz je po njegovem smernem vozišču iz nasprotne smeri pripeljal neznani voznik kombija, rdeče barve. Voznik avtobusa se je trku skušal izogniti in je zavil v desno, zaviral, pri tem pa z zadnjim desnim delom avtobusa trčil v kamnit zid podvoza.

Voznik kombija se na kraju prometne nesreče ni ustavil, ampak je nadaljeval z vožnjo proti Novi Gorici.
Novogoriški policisti zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče pozivajo neznanega voznika kombija oziroma vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, da pokličejo oziroma se zglasijo na Policijski postaji Nova Gorica, Sedejeva ul. 11, 5000 Nova Gorica, (05) 303 44 00, pp_nova_gorica.pung@policija.si) oziroma najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko Policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako čezmejno somestje diha s filmom? V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down