Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Posli z drogo na Goriškem: 4 osebam odvzeta prostost

Novogoriški kriminalisti so včeraj na različnih lokacijah na Goriškem opravili več hišnih preiskav zaradi suma kaznivih dejanj prometa z drogami. Kot so pojasnili, so včeraj dopoldne tudi štirim osebam odvzeli prostost.

Na novogoriški policiji so s pojasnili zaenkrat skopi, saj da zaradi interesa kriminalistične preiskave drugih podrobnosti v tej fazi preiskave javnosti ne morejo posredovati drugih podatkov.

So pa včeraj s kriminalisti in policisti Posebne policijske enote novogoriške Policijske uprave, ob pomoči večjega števila kriminalistov in policistov drugih policijskih uprav v Sloveniji ter kriminalistov Generalne policijske uprave na podlagi sodnih odredb opravili več hišnih preiskav na različnih lokacijah na Severnem Primorskem in eno hišno preiskavo na območju Policijske uprave Ljubljana.

Preiskovali so sume kaznivih dejanj s področja organizirane kriminalitete oziroma neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog

Delo policije vseskozi usmerja pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Startup studio: Proces inoviranja s Taro Brus

Preberi več

Nasilje otrok in mladostnikov – četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Radio Robin na Goriškem teku in hoji za upanje

Preberi več

Incastra: zeleno, trajnostno in digitalno - ponedeljek po 11.00 uri

Preberi več

RADIO ROBIN V ŽIVO NA INCASTRI 2023

Preberi več

DOBRE ZGODBE TEDNA - petek po 11.uri

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down