Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško

Poškodbe prehude za 26-letnika

V soboto je pri naselju Kamno prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je življenje izgubil 26-letnik iz Tolminskega, sopotnika, stara 26 in 28 let, pa sta bila huje poškodovana.

Kot je pojasnil Dean Božnik iz novogoriške policije, je do nesreče prišlo nekaj pred 4. uro, ko je 26-letni voznik peljal iz naselja Kamno proti Volarski ravnini, v ostrem desnem in nepreglednem ovinku na mokrem in spolzkem vozišču, hitrosti in načina vožnje ni prilagodil poteku, tehničnim in drugim lastnostim ceste

26-letnik je podlegel hudim telesnim poškodbam, huje poškodovana sopotnika, prav tako iz Tolminskega, pa so odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Prostovoljni gasilci iz Tolmina in Kobarida so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom posegom rešili ukleščeni osebi ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb.

Promet na glavni cesti je zaradi nesreče dobri dve uri in pol potekal izmenično. Za posledicami prometnih nesreč je na severnoprimorskih cestah letos umrlo že 8 oseb.

(Foto: PGD Tolmin)

Deli z drugimi:
Aktualno

Izzivi digitalizacije ajdovskega gospodarstva - sreda po 11. uri

Preberi več

Goriški tek in hoja za upanje & Festival NVO v Novi Gorici

Preberi več

Investirajte v uspešen partnerski odnos – četrtek po 11.00 uri

Preberi več

VELIKI DOBRODELNI KONCERT V DVORANI KOTALKALIŠČA RENČE

Preberi več

RADIO ROBIN V ŽIVO NA INCASTRI 2022

Preberi več

Volitve predsednika RS 2022 - pravila oglaševanja

Preberi več
Napovedujemo
Pokrovitelji:
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down