Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Poškodbe prehude za 26-letnika

V soboto je pri naselju Kamno prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je življenje izgubil 26-letnik iz Tolminskega, sopotnika, stara 26 in 28 let, pa sta bila huje poškodovana.

Kot je pojasnil Dean Božnik iz novogoriške policije, je do nesreče prišlo nekaj pred 4. uro, ko je 26-letni voznik peljal iz naselja Kamno proti Volarski ravnini, v ostrem desnem in nepreglednem ovinku na mokrem in spolzkem vozišču, hitrosti in načina vožnje ni prilagodil poteku, tehničnim in drugim lastnostim ceste

26-letnik je podlegel hudim telesnim poškodbam, huje poškodovana sopotnika, prav tako iz Tolminskega, pa so odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Prostovoljni gasilci iz Tolmina in Kobarida so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom posegom rešili ukleščeni osebi ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb.

Promet na glavni cesti je zaradi nesreče dobri dve uri in pol potekal izmenično. Za posledicami prometnih nesreč je na severnoprimorskih cestah letos umrlo že 8 oseb.

(Foto: PGD Tolmin)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Stoletni park ob vili Rafut s sodobnimi elementi - v ponedeljek med 11. in 12. uro

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down