Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško

Poškodbe prehude za 26-letnika

V soboto je pri naselju Kamno prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je življenje izgubil 26-letnik iz Tolminskega, sopotnika, stara 26 in 28 let, pa sta bila huje poškodovana.

Kot je pojasnil Dean Božnik iz novogoriške policije, je do nesreče prišlo nekaj pred 4. uro, ko je 26-letni voznik peljal iz naselja Kamno proti Volarski ravnini, v ostrem desnem in nepreglednem ovinku na mokrem in spolzkem vozišču, hitrosti in načina vožnje ni prilagodil poteku, tehničnim in drugim lastnostim ceste

26-letnik je podlegel hudim telesnim poškodbam, huje poškodovana sopotnika, prav tako iz Tolminskega, pa so odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Prostovoljni gasilci iz Tolmina in Kobarida so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom posegom rešili ukleščeni osebi ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb.

Promet na glavni cesti je zaradi nesreče dobri dve uri in pol potekal izmenično. Za posledicami prometnih nesreč je na severnoprimorskih cestah letos umrlo že 8 oseb.

(Foto: PGD Tolmin)

Deli z drugimi:
Aktualno

MEDVRSTNIŠKO NASILJE - "To je šlo že čez vse meje", pravi dr. Zdenka Zalokar Divjak - četrtek na Robinu

Preberi več

To sredo, takoj po 11.: Vse višji davki suše, lahko Vipavska dolina,"slovenski vrt" znova zacveti?

Preberi več

Parada učenja in Radio Robin V ŽIVO

Preberi več

Pašta Fešta in Radio Robin V ŽIVO

Preberi več

Robin Hud festival v Deželi prijateljev

Preberi več
Ne zamudi
Pokrovitelji
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down