Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Policija, gasilci in domačini še vedno iščejo 21-letnega Tilna Šuberja

Od ranega jutra policisti PP Bovec ponovno nadaljujejo iskanje pogrešanega 21-letnega Tilna Šuberja  v naseljih v Breginjskem kotu. Iskanje že tretji dan zapored poteka tudi na območju Tolminskih korit.

Policistom PP  Tolmin so se pridružili pripadniki GRS Tolmin in gasilci PGD Tolmin, vendar pogrešanega še vedno niso našli. V Zgornjem Posočju je sodeloval helikopter Letalske policijske enote, iskali so ga tudi vodniki s psi.

Aktivnosti v zvezi z iskanjem pogrešanega izvajajo tudi policisti na območju Policijske uprave Koper, kjer so bili o pogrešanju 21-letnika obveščeni 15. julija nekaj po 22.uri.

Policisti  PU  Nova  Gorica  nadaljujejo  z  zbiranjem dodatnih obvestil,  izmenjavo  informacij  s  koprskimi  kolegi in izvajanjem drugih aktivnosti  s ciljem, da bi ga čim prej našli. Prav  tako  so  v  teh  dneh  pridobili  in  preverili več obvestil in indicev, za katere pa se je žal izkazalo, da ne gre za Tilna Šuberja.

Zaradi zaenkrat še neuspešne intervencije policisti javnost prosijo, da jim morebitne podatke o sporočite  na  znano  interventno  številko  113  ali pokličejo na najbližjo policijsko postajo.

Kaj morate vedeti o pogrešanem Tilnu? Visok je približno  180  cm, suhe postave, težak približno 75 kg, ima nekoliko daljše  temno  rjave lase, modre oči, oblečen je v kratke hlače in črno majico brez  rokavov,  obut  v črne športne copate znamke Nike. Njegova specifika je, da ima na levi roki brazgotino od ureznine.

(Vir in foto: PU Nova Gorica)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Koraki do uspeha: Katja Kralj in Karra

Preberi več

Ta ponedeljek, takoj po 11. uri, v živo iz studia v Ajdovščini: 160 letnica Lavričeve knjižnice

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down