Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Pogrešano 56-letno Italijanko našli mrtvo

56-letno državljanko Italije, ki so jo pogrešali od včeraj na območju potoka Kožbanjšček v občini Brda, so danes po obsežni iskalni akciji na zahtevnem terenu našli mrtvo, je sporočila novogoriška Policijska uprava.

Pogrešana je bila najdena mrtva na območju vasi Pristavo, kar je bilo tudi ugotovljeno in potrjeno v nadaljevanju identifikacijskega postopka. Po do sedaj zbranih ugotovitvah smrt ni bila posledica kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bodo policisti PP Nova Gorica obvestili pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Samo danes je bilo v iskalno akcijo, ki jo je vodila Policijska postaja Nova Gorica vključenih 60 pripadnikov različnih sil, večje število pripadnikov GRS, gasilci, reševalni psi in pripadniki enote za hitro posredovanje Mestne občine Nova Gorica, ravno tako pa je pogrešano večje število pripadnikov različnih enot iskalo že včeraj, ko je bila kljub številnim izvedenim aktivnostim s strani policistov PU Nova Gorica in drugih sodelujočih reševalcev in gasilcev, iskalna akcija ob 23. uri prekinjena zaradi zahtevnega razmočenega terena in teme.

(foto: facebook Alenka Peršolja)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Končno do vode iz Mrzleka - to sredo - takoj po 11.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down