Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Pogrešanega Tilna Šuberja našli mrtvega

Policijska uprava Koper je sporočila, da so našli od srede julija pogrešanega Tilna Šuberja, v iskanje katerega so se vključile enote iz celotne Primorske.

Kot je v sporočilu za javnost pojasnila, je bilo v eni od mnogih iskalnih akcij, ki je bila 27. 7. 2023 na območju Šalare pri Kopru, najdeno moško neidentificirano truplo. Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Koper so opravili ogled kraja, nakar je bilo truplo odpeljano v  Inštitut za sodno medicino v Ljubljani, kjer je bila na podlagi odredbe preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Kopru opravljena sodna obdukcija in izveden postopek ugotavljanja identitete trupla. Danes je bilo s strani Inštituta za sodno medicino v Ljubljani potrjeno, da gre za truplo Tilna Šuberja, katerega so svojci pogrešali od 15. julija.

Spomnimo, v zvezi z iskanjem pogrešanega Tilna Šuberja je bilo tako na območju PU Koper kot tudi na območju PU Nova Gorica izvedenih več iskalnih akcij. Poleg policistov PU Koper so pri tem sodelovali tudi policisti PU Nova Gorica, pripadniki Letalske policijske enote, vodniki službenih psov, vodniki reševalnih psov in veliko prostovoljcev.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Ne vem, kaj naj z otrokovo jezo in agresijo – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down