Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Pobeglega pripornika iz solkanskega zapora je policija danes prijela

Zapori Solkan

Včeraj popoldan je iz oddelka za prestajanje kazni v Novi Gorici pobegnil pripornik. Kot so potrdili na Upravi za izvrševanje kazenskih sankcij, je do pobega prišlo med spremstvom pripornika iz upravnega dela oddelka, kjer je preko videokonferenčne povezave potekalo njegovo zaslišanje na podlagi odredbe sodišča, nazaj v zaprti del oddelka. Pravosodna policista sta v skladu s pooblastili izvedla zasledovanje pripornika, najprej s tekom, nato z avtomobilom, vendar neuspešno.

Takoj po izrednem dogodku so bili izvedeni vsi potrebni postopki obveščanja policije in sodišča, ki je odredilo pripor, izdana je bila tudi odredba za razpis tiralice. Moški je bil danes popoldan s strani policije prijet in bo v kratkem priveden nazaj v solkanski pripor,

Šlo naj bi za 27-letnega moškega iz okolice Ajdovščine, osumljenega šestih kaznivih dejanj in 11 poskusov, povezanih s prikazovanjem, izdelavo, posestjo in posredovanjem pornografije.  Osumljen je tudi pridobivanja oseb, mlajših od 15 let, za spolne namene.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Ta torek, takoj po 11., gostimo Anjo Mugerli

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down