Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Novogoričana priprli zaradi suma poslov z drogami

Novogoriški kriminalisti in policisti so v ponedeljek zjutraj na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Novi Gorici zaradi suma neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami opravili hišno in osebno preiskavo pri 33-letniku iz Nove Gorice.

Našli in zasegli so veliko različnih snovi oziroma substanc v manjših količinah - nekaj deset gramov pripravljenih za prodajo – in jih poslali v nadaljnjo analizo. Preliminarni rezultati so pokazali, da gre za kokain, heroin, konopljo, hašiš in amfetamin. Pri hišni preiskavi so policisti našli in zasegli motorno kolo, ki najverjetneje izvira iz premoženjskega kaznivega dejanja.

Kriminalisti so 33-letnika v torek popoldne s kazensko ovadbo zaradi suma proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog privedli in izročili preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Novi Gorici v nadaljnji postopek. Po zaslišanju je preiskovalni sodnik osumljencu odredil pripor v solkanskih zaporih.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Inovativna Goriška - sreda 11.00 ura

Preberi več

Na mejo prihajajo Štorje s konfina - v ponedeljek po 11. uri!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down