Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Sprehajalka zjutraj v bližine meje v Novi Gorici naletela na moško truplo

Okrog 7.30 so danes novogoriški policisti prejeli klic o najdbi trupla neznanega moškega nad železniškim predorom tik ob državni meji, na območju Strelišče ulice v Novi Gorici.

Po poročanju Primorskega dnevnika je na truplo kmalu po 7. uri naletela ženska iz Gorice, ki se je sprehajala po Ulici Cappella. Takoj zatem je poklicala na pomoč stanovalce sosednjih hiš na italijanski strani meje, ki so nemudoma zavrteli interventno številko 112. Na kraj so prihiteli goriški reševalci in policisti, ker pa se je truplo dejansko nahajalo na slovenski strani meje, so zadevo prepustili novogoriškim kolegom. Po prvih neuradnih ocenah naj bi šlo za moškega, starega med 25 in 30 let. 

Kot so pojasnili na novogoriški policijski upravi, so takoj po prejetem obvestilu bili na kraj napoteni policisti in kriminalisti, ki so kraj varnostnega dogodka zavarovali in izvedli prve nujne preiskovalne ukrepe. Kot dodajajo, se je poleg pokojnega nahajalo tudi kolo znamke Nakamura. 

Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja dodatnih preiskovalnih dejanj, da bi ugotovili vsa pomembna dejstva okoliščin najdbe moškega trupla, širši javnosti ne morejo posredovati, ob tem dodajajo na novogoriški policijski upravi.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Koraki do uspeha: Maša Klavora in Mihael Uršič

Preberi več

Stoletni park ob vili Rafut s sodobnimi elementi - v ponedeljek med 11. in 12. uro

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down