Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško

Kaj se je skrivalo pri 26-letniku iz Dornberka

Novogoriški kriminalisti in policisti so v sredo zaradi suma na proizvodnjo in promet s prepovedanimi drogami, opravili preiskavo stanovanjske hiše, preiskavo vozil in osebno preiskavo pri 26 letniku.

Pri opravljanju preiskave po odredbi Okrožnega sodišča v Novi Gorici so kriminalisti in policisti našli in zasegli manjšo količino snovi in stekleničko z neznano prozorno tekočino, za kateri sumijo, da gre za prepovedani drogi heroin in metadon. Prav tako so bili v sklopu hišne preiskave zaseženi tudi drugi pripomočki, ki naj bi jih osumljenec uporabljal pri izvrševanju kaznivih dejanj, kot je tehtnica za natančno merjenje, zasegli so tudi mobilni telefon in gotovino.

Novogoriški kriminalisti bodo po zaključku preiskave in na podlagi vseh ugotovljenih dejstev osumljenca kazensko ovadili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in prehodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Predkazenski postopek usmerja Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili iz policijske uprave Nova Gorica.

(Foto: wikipedia)

Deli z drugimi:
Aktualno

O nagrajenih inovativnih učnih oblikah in ljubiteljski kulturi - v ponedeljek ob 11h

Preberi več

KORAKI DO USPEHA: Kaj pa družbena odgovornost delodajalcev? Torek!

Preberi več

Parada učenja in Radio Robin V ŽIVO

Preberi več

Robin Hud festival v Deželi prijateljev

Preberi več
Ne zamudi
Pokrovitelji
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down