Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Hiša Franko v svetovni eliti TOP 50

Hiša Franko ugledne kuharske mojstrice Ane Roš je bila na slavnostni prireditvi World’s 50 Best Restaurants for 2023 v Španiji ponovno, že peto leto zapored, uvrščena med 50 najboljših restavracij sveta. Navdušila je s svojo filozofijo in vrednotami.

Ana Roš je za Radio Robin uvrstitev pozdravila z besedami: "Ta nagrada je nekako potrditev za trdo delo ekipe Hiše Franko, seveda tudi mene, in pravo usmeritev, predvsem pa neka konstanta pri naši kvaliteti glede na to, da menim, da smo peto ali šesto leto zaporedoma, menim, da peto leto zaporedoma uspeli ostati v elitni družbi petdesetih najboljših. Tako da nekako priznanje za trdo delo do sedaj in seveda velika spodbuda za naprej."

Na vprašanje, kaj Hišo Franko dela tako drugačno, da jo imajo obiskovalci radi, pa je odgovorila: "Rekla bi predvsem predanost našemu delu in tendenca h temu, da se trudimo, da ne bi bili vsak dan boljši zaradi, ne vem, ocenjevalcev, ampak predvsem nas samih in seveda posledično zaradi gosta. Se pravi teženje po tem, da bi vsak dan delali bolje in vedeli več."

Hša Franko se je tokrat uvrstila na visoko 32. mesto.

(foto: www.travelandleisureasia.com)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Končno do vode iz Mrzleka - to sredo - takoj po 11.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down