Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško

Bankomat znova v Štanjelu

Na Komenskem Krasu je od včeraj znova mogoče dvigniti denar na bankomatu v Štanjelu, za kar si je župan Erik Modic prizadeval od ukinitve prejšnjega, saj ta storitev ni pomembna le za domačine, ampak tudi turiste in ostale obiskovalce tega območja.

Kar pomeni, da Občina Komen za najem plačuje 200 evrov mesečno. Bankomat je nameščen na avtobusni postaji, poleg električne polnilnice za kolesa, in je dostopen tudi gibalno oviranim.

"Dvigi za imetnike debetnih kartic, ki so izdane v Sloveniji, so brezplačni. To pomeni, da bo dvig na Euronetovem bankomatu za imetnike debetnih kartic, ki so izdane v Sloveniji, enak kot na preostalih bankomatih, ki niso od banke, ki je izdala kartico. Dvigi za imetnike tujih debetnih kartic, ki so izdane v EVRO območju, so prav tako brezplačni in so predmet stroška, ki jim ga zaračuna banka izdajateljica kartice."

Nadaljnje zapiranje poslovalnic in uradov oz. omejevanje javnih storitev zaenkrat ni predvideno, saj je podeželje že sedaj osiromašeno, je povedal Modic, ki pa se s Pošto Slovenije dogovarja za postavitev nekoliko večjega distribucijskega centra v Komnu.

Deli z drugimi:
Aktualno

Rentni odkup stanovanja kot pomoč pri nizkih pokojninah? V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

STARTUP STUDIO: Uspešno črpanje EU sredstev

Preberi več

Goriški tek in hoja za upanje & Festival NVO v Novi Gorici

Preberi več

Volitve predsednika RS 2022 - pravila oglaševanja

Preberi več
Napovedujemo
Pokrovitelji:
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down