Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Nova Bartog poslovalnica v Novi Gorici : večja, lepša, boljša

Od sredine maja je Nova Gorica bogatejša za sodobno, dobro opremljeno Bartog poslovalnico, v kateri najdete vse za vaše vozilo na enem mestu: pnevmatike, rezervne avto dele, orodje in servisno opremo, vse to ob močni strokovni podpori.

Prenovljena Bartog poslovalnica se nahaja v Industrijski coni Kromberk, ob glavni vpadnici v Novo Gorico, na Industrijski cesti 2. Ima 95m2 velik prodajni prostor, celotna poslovalnica s skladiščem pa obsega cca 400 m2. »Prejšnja poslovalnica je bila manjša, omejen je bil skladiščni prostor, ter z tem tudi ponudba kupcem. Sedaj lahko kupcem ponudimo bistveno širši asortima, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejše kupce. Obenem jim lahko ponudimo tudi več dostav dnevno,« pojasnjuje Igor Slatinek, direktor maloprodaje v Bartogu. Blago iz logističnega centra Mirna Peč namreč dnevno dostavljajo po vsej Sloveniji z več kot 70 dostavnimi vozili, v sodelovanju z matičnim podjetjem Tokić pa zagotavljajo dostavo tudi na področje Hrvaške in še v nekatere druge države. S svojo logistiko po vsej Sloveniji želijo čim bolj olajšati delo vsem serviserjem in s tem neposredno dvigniti raven storitve, varnosti in zadovoljstva vseh udeležencev v prometu.

Bartog poslovalnica v Industrijski coni Kromberk zagotovo pomeni veliko pridobitev za Novo Gorico v tej branži, kot tudi za vse vrste voznikov. »V njej najdete vse za avto, kot tudi opremo za delavnice in potrebno orodje tako za mojstre, kot tudi za hišne opravila. Nudimo širok izbor avto kozmetike in dodatne opreme. Verjamem, da obisk trgovine ne bo razočaral niti najbolj zahtevnih strank, saj imamo poleg širokega asortimaja izdelkov tudi strokovno in prijazno ekipo,« poudarja Samo Bešter, regijski vodja.

Poslovodja novogoriške poslovalnice, v kateri so štirje zaposleni, je Boštjan Marc.  Na voljo so tudi brezplačna parkirna mesta.

Novogoriška poslovalnica je sicer prva lastniška poslovalnica Bartoga, poleg nje pa so lani prenovili še deset drugih poslovalnic, skupno jih je v Sloveniji 40. Podjetje Bartog, ki je eno vodilnih na področju pnevmatik, rezervnih delov, dodatne opreme in servisiranja vseh vrst vozil v Sloveniji, je sicer po vstopu v hrvaško skupino Tokić v začetku leta 2021 naredilo velik korak naprej v razvoju in poslovanju podjetja. Kot poudarja direktor Bartoga Sašo Šimec, se trend prenove in širjenja prodajne mreže nadaljuje tudi letos. »S tem želimo našim cenjenim kupcem ponuditi najboljšo možno nakupovalno izkušnjo.«

Objava je sponzorirana.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down