Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V središču to sredo: večja transparenost ali nezakonitost?

Med kajakaši in raftarji ter Občino Kobarid, ki je sprejela nov odlok o plovbi po reki Soči, se še vedno krešejo mnenja. Obe strani se strinjata, da so bile spremembe nujne, a medtem ko prvi trdijo, da je nov odlok neustaven in nezakonit, na drugi strani ocenjujejo, da končno prinaša več transparentnosti in nenazadnje, varnosti. Pred mikrofon smo povabili vse vpletene, preverili bomo, kje prihaja do težav, kakšni so obeti pred poletno sezono in ali se bodo tri posoške občine v prihodnosti vendarle uspele dogovoriti o skupnem odloku.

Še posebej v poletnih mesecih se potrebe po krvi povečajo, zato tudi v Centru za transfuzijsko dejavnost Nova Gorica apelirajo na vse, ki bi lahko darovali kri, da se odzovejo. V tokratni rubriki Morda vam pride prav bomo prisluhnili tudi novemu vitezu krvodajalstva na Goriškem - zakaj se vsakič znova odzove klicu, ne preslišite v zaključnih minutah tokratne oddaje.

V uvodnih minutah pa bo z nami župan Občine Brda Franc Mužič, ki bo razkril svoj pogled na 30-letnico občine in prav toliko let njegovega županovanja.

Deli z drugimi:
Sorodne vsebine
Najbolj brano
Aktualno

Kako čezmejno somestje diha s filmom? V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down