Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V Stari Gori veseli nove pridobitve - v sredo po 11. uri!

Kolesarske poti v Občini Šempeter-Vrtojba, odprtje novih prostorov oddelka za rehabilitacijo odraslih na Oddelku za invalidno mladino in rehabilitacijo Stara Gora in naturopatska pomoč ob spomladanski utrujenosti, to so teme, ki vam jih ponujamo na meniju sredine oddaje, ki se začenja takoj po 11. uri.

Poslušalci so spraševali župana Občine Šempeter-Vrtojbe Milana Turka glede novih kolesarskih povezav. Kako je s projektiranjem kolesarske poti od plinske postaje na Bazari proti Šempetru in kdaj lahko pričakujemo izgradnjo poti za kolesarje od južnega konca Vrtojbe proti Biljam? Vse o tem v prvem delu oddaje.

Nato se selimo v Staro Goro. Tam so se pred dnevi razveselili uradnega odprtja novih prostorov, ki so namenjeni rehabilitaciji odraslih po poškodbah in težkih boleznih. Gre za nadgradnjo oz. drugo fazo obstoječega objekta, v katerega so februarja 2020 že vselili oddelek za invalidno mladino. Na enem mestu sta se tako oba sklopa združila v celoto, namenjeno rehabilitaciji za vsa življenjska obdobja.

Naturopatske pomoči proti spomladanski utrujenosti se lotimo v zadnjem delu sredine oddajo z Eriko Brajnik.

Ko človek začuti, da se preveč hitro utrudi in da se ponoči ne more odpočiti, oz. se že zbudi utrujen je pomembno poskrbeti za zdravo prehrano.

Pri utrujenosti je v 90 odstotkih kriva kandida. Kako se je lotiti in zakaj prisluhniti odzivom telesa slišite v sredo, na Radiu Robin.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Ne vem, kaj naj z otrokovo jezo in agresijo – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down