Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V ponedeljek ob 11h z novim direktorjem novogoriške policije

Gost ponedeljkove oddaje na Robinu bo Evgen Govekar, ki je na Policijski upravi Nova Gorica zaposlen že dve desetletji, od maja pa v vlogi direktorja.

S katerimi izzivi se soočajo, kako je s kadrovsko stisko, se obetajo nove racionalizacije? Kako ponekod rešujejo težave s prostori, kaj pomeni z vidika kriminala obmejna lega in zakaj je PUNG specifična? O tem se bo z novim direktorjem, ki pravi, da „to hišo krasi fleksibilnost“, pogovarjala Kristina Furlan.

Med 11. in 12. uro ste ta ponedeljek vabljeni, da se z nami postavite tudi na štartno črto dirke po Sloveniji, ki bo Goriško ponovno obarvala (še bolj) zeleno.

"V sredo, 15. junija, ob 12.45, se bodo  Tadej PogačarMatej Mohorič in njuni tekmeci pognali z Bevkovega trga v Novi Gorici. Ker se bo merjenje časa začelo na nekdanjem solkanskem maloobmejnem prehodu, boste najboljše kolesarje sveta lahko spremljali po Erjavčevi in mimo Trga Evrope po Kolodvorski ulici nekoliko počasneje in jih tako lažje ujeli v objektiv. Po letu 2004 ponovno dirka vstopa v Italijo, kjer se bodo kolesarji zapeljali po ulicah Gorice, nato prek Oslavja in Števerjana ponovno v Brdih v Slovenijo," napovedujejo organizatorji še enega športnega spektakla.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Koraki do uspeha: Katja Kralj in Karra

Preberi več

Ta ponedeljek, takoj po 11. uri, v živo iz studia v Ajdovščini: 160 letnica Lavričeve knjižnice

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down