Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Shana Flogie - Leto 2023 podpira spremembe, četrtek

Dobrodošlico letu 2023 bomo v četrtek zaželeli z Shano Flogie, ki je svoje življenje posvetila svetovalnemu delu. Je ustanoviteljica blagovne znamke MyChi. Skozi študij psihološke astrologije, transakcijske analize in psihodrame, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje.

Shana pravi, da prinaša letošnje leto kar nekaj velikih kozmičnih premikov, ki bodo ustvarili pomembne spremembe v planetarni mreži Zemlje. Pred nami je leto velikih sprememb, kot pravi so to lahko „dokončanje in zaprtje, selitve in spremembe vseh vrst, vse v vas bo v pripravljenosti začeti nekaj novega ali začeti novo poglavje v življenju, leto bo polno drznih odločitev, vedno bolj boste hoteli imeti občutek samega sebe v svojih odnosih – imeti neodvisnost – biti to, kar želite biti, v ospredju pa bo ponovno vzpostaviti stik s seboj skozi iskanje in postavljanje vprašanj, kdo sploh smo in kaj je naša naloga tukaj. Čas bo, da greste naprej.“

Kaj lahko pričakujemo v Sloveniji, kaj globalno, kaj leto prinaša posameznim vodnim, ognjenim, zemeljskim znamenjem in kaj lahko vsak posameznik naredi zase najboljšega, povemo v četrtek, takoj po 11.00 uri!

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Severno Primorsko bodo letos krasile lestve

Preberi več

NAGRADNA IGRA: Miklavž na Radiu Robin

Preberi več

Dobre zgodbe tedna. Petek po 11. uri

Preberi več

DOBER DAN, ŽUPAN: ERIK MODIC (KOMEN)

Preberi več
Ne zamudi
Pokrovitelji
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down