Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

RADIO ROBIN V ŽIVO NA INCASTRI 2022

V soboto, 1. oktobra 2022 med 9.00 in 17.00, se vidimo in slišimo V ŽIVO na letališču v Ajdovščini kjer bo potekala INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva.

Radio Robin bo poskrbel, da se bo vrtela najboljša glasba in da poslušalcem niti sekundo ne bo dolgčas.

Incastra je namenjena predstavitvi in promociji ajdovskih podjetij. S tem namenom bodo organizirani vodeni ogledi v podjetjih in predstavitve ter zabavni program na osrednjem prizorišču, na letališču v Ajdovščini.

Za dodatno popestritev dneva pa bo poskrbel Aeroklub Josip Križaj Ajdovščina, ki bo najpogumnejšim obiskovalcem ponudil nepozabno doživetje v zraku. Obiskovalcem boso ponudili brezplačne demo polete, možnost panoramskih poletov ter tudi polete z jadralnim letalom. Na prizorišču ne bodo manjkali niti plesni nastopi, animacije za najmlajše (ustvarjalne delavnice, poslikava obraza, maskote, napihljivi gradovi, gledališka in čarovniška predstava …), okusna lokalna hrana in pijača. Okušali boste lahko testenine, sladoled in čokoladne dobrote ter slastne pizze iz droži. Sodelovali boste lahko tudi v veliki INCASTRINI nagradni igri z bogatimi nagradami.

Se vidimo v Ajdovščini!

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Vzgoja malih otrok z dr. Vesno Vuk Godina. Ta četrtek.

Preberi več

ŠPORTNE IGRE MLADIH IN RADIO ROBIN

Preberi več

Prihaja do razkola v destinaciji Nova Gorica in Vipavska dolina? To sredo med 11. in 12.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down