Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Je po letih agonije zgodba z obnovo Vogrščka pri koncu? To sredo, takoj po 11.!

To sredo - med 11. in 12.!

Po mnogih letih agonije z zadrževalnikom Vogršček, je ta sedaj vzpostavljen do te mere, da bo omogočal dovolj vode za namakanje. Pridelovalci pa se nadejajo tudi, da bo pravočasno urejeno upravljanje sistema, saj je tudi dotrajan razvod potreben obnove. Kaj pravijo pristojni, ne preslišite v osrednjem delu sredine oddaje.

V uvodnih minutah se posvečamo vprašanjem poslušalcev. Tokrat smo poiskali odgovore na vprašanje tenisačev, ki po izgubi igrišč v Športnem centru Šempeter - Vrtojba in zunanjih igrišč v Novi Gorici, pogrešajo primerne prostore za igranje. Bo mestna občina in sosednje poiskale ustreznejše prostore, kot je sedaj pokriti "balon" v novogoriškem športnem parku? Ta je namreč energetsko potraten in dotrajan, kar je nedavno pokazal tudi sunek burje...

Sadjarji se pripravljajo na zimsko rez sadnega drevja. Na kaj moramo biti pazljivi pri zimski rezi, zakaj je sploh pomembna, pa tudi konkretno, kako naj se ravnamo, če smo začetniki, nam bo Erika Koncut v zaključnih minutah oddaje razkrila skupaj s specialistko za sadjarstvo na novogoriškem kmetijsko gozdarskem zavodu Saro Spačal Dovžak.

Pridružite se nam tudi to sredo, takoj po 11.!

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Ta torek, takoj po 11., gostimo Anjo Mugerli

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down