Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Incastra: zeleno, trajnostno in digitalno - ponedeljek po 11.00 uri

InCastra bo v petek, 29. septembra in soboto, 30. septembra 2023, že šesto leto zapored navdušila Ajdovščino in širšo regijo. Letošnja rdeča nit je 'zeleno, trajnostno in digitalno', zato bo posebna pozornost namenjena trajnostnim praksam, inovativnim rešitvam in zelenim projektom, ki jih bodo predstavila ajdovska podjetja.

O pomenu Incastre in novostih, ki jih prinaša letošnja različica bomo spregovorili v ponedeljkovi oddaji, ki bo tokrat potekala iz Robinovega studia v Ajdovščini. Kaj pomenijo Hitri zmenki z delodajalci bo povedala direktorica LUA Eva Mermolja. Potrkali bomo tudi na vrata Regijske razvojne agencije Rod, ki vpeljuje mlade v svet podjetništva predvsem z vidika projekta Mladin Incastra ter spregovorili o pomenu sodelovanjem z lokalnimi podjetniki.

Kaj pomeni Incastra za lokalno okolje bo povedal Matjaž Bajc, podžupan občine Ajdovščina. V studiu pa se nam bo pridružil tudi predstavnik podjetja L-inox, ki bo povedal več o pomenu sodelovanja na Incastri ter vpeljevanju trajnostnega razvoja v proizvodnjo.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Vzgoja malih otrok z dr. Vesno Vuk Godina. Ta četrtek.

Preberi več

ŠPORTNE IGRE MLADIH IN RADIO ROBIN

Preberi več

Prihaja do razkola v destinaciji Nova Gorica in Vipavska dolina? To sredo med 11. in 12.!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down