Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Dobrodelni praznični izzivi za Metko ❤✨

Tudi letos bomo leto zaključili z dobrodelno noto, 'delili' bomo veselje in nasmehe! Skupaj bomo stopili za petletno Metko iz Volčje Drage, ki ima celebralno paralizo.

Vsak ponedeljek bo v studiu Radia Robin zazvonil rdeč telefon! Jutranja voditelja Anja Suska in Martin Gerbec bosta postavljena pred izziv. Če ga bosta uspešno opravila, bomo s pomočjo donatorjev v dobrodelni sklad prispevali 1000 €.


Metki lahko pomagaš tudi ti. Poljubni znesek lahko nakažeš na TRR Fundacije Vrabček upanja, s pripisom Za Metko. Fundacija Vrabček upanja SI56 0475 0000 1565 243 (NOVA KBM d.d.)

Zakaj Metka?
Petletna Metka je v novembru prestala zelo zahtevno operacijo. Operirali so ji glavni živec v hrbtenjači. Starša Barbara in Martin si srčno želita, da bi lahko Metka ob vstopu v šolo hodila. Zato bo potrebnih veliko terapij. In prav tu bi staršema priskočili na pomoč.

Vsaka finančna pomoč lahko nudi dodatno rehabilitacijo in hitrejše okrevanje. Zato držimo pesti za Susko in Martina, da uspešno opravita naloge! ❤ Njune izzive boste lahko spremljali tudi na družabnih omrežjih.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Koraki do uspeha: Martina Alma in Milena Peterc

Preberi več

Novogoriški SNG praznuje kar 2 jubileja

Preberi več

RADIO ROBIN na Festivalu goriške obrti in podjetništva 2024

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down