Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Zlati ščit Policijske uprave Nova Gorica prejel Mladen Tomaško, zlati znak Cirilu Peternelu

Priznanja Policija2024

Včeraj je v novogoriški mestni hiši potekala letošnja osrednja slovesnost Policijske uprave Nova Gorica ob dnevu slovenske policije. Slovenski policisti so si svoj praznik izbrali v spomin na prepričljivo vlogo v osamosvojitveni vojni leta 1991.

Slavnostna govornika na letošnji osrednji proslavi sta bila Robert Feltrin, ki začasno vodi Policijsko upravo Nova Gorica in direktor Nacionalnega forenzičnega laboratorija Boštjan Glavič, ki sta tudi podelila letošnja priznanja policije. „Na slovesni prireditvi so bila za širjenje varnostne kulture, za zasluge in prispevek k razvijanju in krepitvi varnosti, za pomoč policiji ali za sodelovanje in pomoč v posameznih varnostnih akcijah podeljena naslednja priznanja policije: zlati ščit policije, srebrni in bronasti ščit policije, ter priznanje policije za dolgoletno delo. Priznanje zlati ščit policije je prejel Mladen Tomaško, priznanje srebrni ščit policije je prejelo 6 zaposlenih na Policijski upravi Nova Gorica, bronasti ščit policije pa 13 uslužbencev policije.“

Povzema predstavnik za stike z javnostjo Dean Božnik. Podelili so tudi priznanje zunanjim institucijam, in sicer je prejel zlati znak policije za sodelovanje Ciril Peternel iz Smučarskega centra Cerkno.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako čezmejno somestje diha s filmom? V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down