Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Vodenje novogoriške policijske uprave začasno prevzema Robert Feltrin

Govekar Feltrin(1)

Dosedanji direktor Evgen Govekar odhaja v pokoj, začasno vodenje novogoriške policijske uprave prevzema Robert Feltrin, sicer vodja sektorja uniformirane policije na novogoriški policijski upravi.

Vodenje uprave je v soboto, 1. junija 2024, začasno po pooblastilu generalnega direktorja policije prevzel Robert Feltrin, ki bo novogoriško upravo vodil do imenovanja novega direktorja. Feltrin je pred tem vodil Sektor uniformirane policije na Policijski upravi Nova Gorica, pred tem pa je v okviru Policijske uprave Nova Gorica opravljal različna dela in naloge v različnih policijskih enotah. Dosedanji direktor novogoriške policijske uprave Evgen Govekar, ki je naloge direktorja opravljal od 1. maja 2022 dalje, se je po dolgoletnem delu v Policiji v soboto, 1. junija 2024, upokojil.

Danes je v prostorih novogoriške policijske uprave potekala primopredaja poslov. Namestnik generalnega direktorja policije Igor Ciperle se je dosedanjemu direktorju PU Nova Gorica Evgenu Govekarju ob tej priložnosti zahvalil in mu izrekel priznanje za njegovo korektno in uspešno dolgoletno službovanje ter predanost v policiji, novemu vodstvu pa zaželel uspešno delo.

(Foto: PUNG; Evgen Govekar in Robert Feltrin)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Inovativna Goriška - sreda 11.00 ura

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down