Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V Tolminu še razlog več za praznovanje...

V tolminskem Kinogledališču so včeraj s slavnostno sejo obeležili praznik občine in podelili priznanja letošnjim občinskim nagrajencem.

Plaketo je prejela Marica Mrak za življenjsko delo na področju humanitarnosti, prostovoljstva in pomoči sočloveku, priznanji pa so izročili Suzani Kovačič za dolgoletno uspešno delo na področju plesnega ustvarjanja in Vladimirju Mavriju za življenjsko delo na področju športa.

Zahvale so prejeli Društvo za ohranjanje in razvoj Tolmina za 10-letno delo za ohranjanje nesnovne dediščine Tolmina in sodelovanje pri usmeritvah za skladen razvoj mesta, Medobčinsko društvo invalidov KRN Tolmin za 40-letno delo invalidskega društva na področju socialnega varstva ter Matija Mlakar za dolgoletno uspešno delo na področju glasbenega ustvarjanja, ki pripomore k prepoznavnosti in ugledu občine Tolmin.

Ob občinskem prazniku so danes v Tolminu prejeli posebno „darilo“, na občino je namreč prispel sklep Ministrstva za zdravje, da so bili uspešni na razpisu in uspeli pridobiti 1,4 milijona evrov za preureditve centralne stavbe Zdravstvenega doma Tolmin. „Projekt, ki je zaradi vzpostavitve satelitskega urgentnega centra v naslednji fazi pomemben za celotno Posočje, sofinancirata tudi občini Bovec in Kobarid,“ so sporočili iz tolminske občine.

(Foto: FB Občina Tolmin)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Inovativna Goriška - sreda 11.00 ura

Preberi več

Na mejo prihajajo Štorje s konfina - v ponedeljek po 11. uri!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down