Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Skupina občanov bo zbirala podpise v podporo kriminalistu s posnetka na kolesarski poti

Kolesarska Sempeter

V javnosti in v medijih je v teh dneh zaokrožil posnetek s kolesarske steze med Novo Gorico in Šempetrom pri Gorici, ki prikazuje spor med moškim in žensko ter skupino mladoletnih kolesarjev. Dečki naj bi – kot prikazuje posnetek, skušali situacijo pomiriti. Posnetek, na katerem se s skupino najprej prepira ženska in jim nameni precej sočnih izrazov, nato pa se v spor vmeša še moški, ki enega od dečkov prime za roko in ga strese, je na družbenih omrežjih objavil eden od vpletenih mladoletnikov, posnetek pa se je nato delil naprej. V zaključku videa moški in ženska odideta, eden od mladoletnikov pa njun odhod pospremi z žaljivko "ščavi".

Video ne prikaže vsega dogajanja, predvsem ni znano, zakaj se je prepir sploh začel. Po poročanju medijev je moški na posnetku zaposlen na na novogoriški policijski upravi, kar tam tudi potrjujejo in dodajajo, da so že uvedli notranjevarstveni postopek. Šlo pa naj bi za osebo, ki je zaposlena kot kriminalist. Mladoletniki pa naj bi bili doma iz sosednje Gorice, po poročanju Primorskega dnevnika naj bi šlo za skupino mladih Goričanov, ki na svojih družbenih profilih objavljajo posnetke, na katerih kolesarijo po Gorici po enem kolesu in nevarno švigajo zraven avtomobilov in ljudi. Po naših informacijah naj bi bila skupina večkrat opažena tudi na slovenski strani meje, kjer naj bi z objestnim ravnanjem vznemirjali občane. Na družbenih omrežjih se je sicer v zvezi z dogodkom na kolesarski poti vnela burna razprava, del javnosti obsoja ravnanje moškega in ženske del pa prst usmerja na skupino mladoletnikov.

Po naših informacijah se v Novi Gorici organizira skupina občanov, ki bo v prihodnjih dneh začela z zbiranjem podpisov v podporo kriminalistu.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Zakaj so alkopopsi lahko težava? Ta ponedeljek, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down