Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Danes začetek vpisa otrok v ajdovski in sežanski vrtec

Zupan Sepmeter (2)
Foto: Občina Ajdovščina

Danes se začenja vpis predšolskih otrok v vse enote in oddelke Otroškega vrtca Ajdovščina, vloge za vpis sprejemajo vse do tega petka.

Starši lahko vlogo prevzamejo na spletni strani vrtca ali v pisarnah pomočnic ravnateljice. Ustrezno izpolnjeno jo pošljejo po pošti ali prinesejo osebno v pisarno pomočnice ravnateljice oz. oddajo v poštni nabiralnik pri vhodu v tri matične enote vrtca

Vlog, ki jih bodo poslali po e-pošti, v ajdovskem vrtcu ne bodo obravnavali. Vlogo morajo oddati tudi starši, ki so jih oddali že med letom, vendar zaradi zasedenosti vrtca njihovega otroka niso mogli sprejeti. Starši otrok, ki so v vrtec že vključeni, pa bi želeli z novim šolskim letom za svojega otroka spremembo enote, zamenjavo programa ali odložitev všolanja v prvi razred, morajo izpolniti poseben obrazec, prav tako dosegljiv na spletni strani vrtca.

Danes se začenja tudi vpis otrok v vrtec Sežana, le da slednji poteka do 29. februarja. Vloge za sprejem starši lahko pošljejo tako po navadni kot elektronski pošti ali oddajo v vseh enotah. Tistim, ki so vloge že oddali, je ni potrebno ponovno izpolniti.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Ta torek, takoj po 11., gostimo Anjo Mugerli

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down