Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Bovška: V juliju še več dodatnih avtobusnih prevozov

B

Med poletne novosti Doline Soče sodi tudi vzpostavitev dodatnih turističnih avtobusnih prevozov. Tako je na Bovškem včeraj začel voziti BOVEC HOP-ON-HOP-OFF avtobus in sicer iz Bovca na Mangartsko sedlo, do koče v Lepeni, do Virja in v Čezsočo. Sandra Ličer - turizem Dolina Soče

Konec tedna v soboto 6. julija začne voziti hop on hop off tudi iz Kobarida na Planino Kuhinja, v Drežnico in Drežniške Ravne, na Kolovrat in krožno v Breginjski kot. Novost bo tudi dodatna linija med Kobaridom in Robičem oziroma parkiriščem pri Nadiži, katere namen je razbremenitev parkirišča ob Nadiži, saj vozi v vsako smer kar petkrat dnevno.

Posoški razvojni center pa letos organizira tudi čezmejno linijo Tolmin – Kobarid – Čedad s tremi odhodi dnevno v vsako smer. Shuttle bus z vožnjami do Javorce vozi do 1. septembra, prav tako v Tolminska korita. Zanimanje je precejšnje dodaja Ličerjeva:

Z nakupom Destinacijske kartice julijske Alpe : Dolina Soče gostje Doline Soče poleg brezplačnih vstopov v turistične znamenitosti lahko koristijo tudi turistične prevoze in železniško povezavo z Bohinjsko Bistrico. Redne avtobusne linije v kartico niso vključene.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kaj je pripomoglo k uspešni intervenciji tokratnega požara na Krasu? To sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Prihaja poletna edicija VIP voditeljev! Ta torek, med 11. in 12.!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down