Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

20. obletnica v znamenju talentov

Untitled Design 2024 01 16t132526.061

Mladinski center Nova Gorica letos praznuje 20. obletnico delovanja. V ta namen so letos pripravili kar nekaj dogodkov, pa tudi malce spremenili svoj program.

''Imeli bomo 20 dni Knjižnice pod krošnjami, izdali bomo dvojezični časopis v okviru infotočke, izdali bomo dve družabni igri, eno za priseljence, ki jo bodo uporabljali v okviru tečaja slovenščine, in drugo za otroke. V okviru 20. obletnice, ki jo praznujemo junija, bomo imeli tudi zaključek tekmovanja MC ima talent,'' je razkrila direktorica Jana Kruh.

Izpolnjeno prijavnico s predstavitvenim video posnetkom lahko vsi tisti, ki jih zanima nastop na MC ima talent, pošljejo Mladinskemu centru do 12. februarja do 12. ure. Konec februarja bo potekala avdicija, na kateri bodo predstavljene tudi podrobne informacije o nadaljnjem poteku tekmovanja.

Finalisti se bodo predstavili na odru Maturantske četvorke. Zmagovalca bosta izbrala občinstvo in strokovna komisija.

''Prijavijo se lahko mladi, od 15. do 29. leta starosti, ki bivajo oz. se šolajo v Mestni občini Nova Gorica. Prijavijo se lahko preko naše spletne strani ali pa s QR kodo na letakih, ki so že v vseh šolah, po raznih barih v centru in v raznih društvih, kot so plesna društva, in tudi v glasbeni šoli,'' dodaja Kruhova.

Podrobnejše informacije o tekmovanju MC ima talent in tudi o drugih dogodkih v okviru praznovanja 20. obletnice najdete na spletni strani in družbenih omrežjih Mladinskega centra Nova Gorica.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

NAGRADNA IGRA: DAN ŽENA

Preberi več
Oglasi
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down