Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Ste bili na kraju petkove prometne nesreče v Novi Gorici? Policija morebitne očividce prosi za pomoč

Policisti Policijske postaje Nova Gorica še vedno preiskujejo okoliščine prometne nesreče kategorije s pobegom, ki se je zgodila v petek, 17. novembra, nekaj pred 17. uro, v Novi Gorici, in sicer na Prvomajski ulici med tamkajšnjim večjim nakupovalnim centrom in stanovanjskim blokom na Rejčevi ulici.

V omenjeni prometni nesreči je bila udeležena 30-letna voznica električnega skiroja in zaenkrat še neznani voznik osebnega avtomobila. Po sedaj zbranih informacijah je omenjena voznica električnega skiroja v navedenem času vozila po kolesarski stezi in pred krožnim križiščem v bližini stanovanjskega bloka na Rejčevi ulici 15 prečkala Prvomajsko ulico, razloži Dean Božnik s Policijske uprave Nova Gorica: ''Voznica e-skiroja je peljala po kolesarski stezi iz smeri trgovskega centra Supernova proti Rejčevi ulici. Ko je zapeljala preko otoka, ki ločuje levo- in desnosmerno vozišče Prvomajske ulice, jo je v zadnje kolo e-skiroja s prednjim desnim delom vozila zadel zaenkrat še neznani voznik manjšega rdečega osebnega vozila z nameščenimi registrskimi tablicami goriškega območja.''

Zaradi trka je voznica električnega skiroja padla, pri čemer se je voznik avtomobila najprej za trenutek ustavil, nato pa sunkovito odpeljal proti Rejčevi ulici in na kraju prometne nesreče voznici električnega skiroja ni nudil pomoči niti posredoval svojih podatkov oz. o tem obvestil policijo.

Voznica e-skiroja je kasneje zaradi bolečin poiskala zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici, kjer pa se je na srečo izkazalo, da ni bila huje telesno poškodovana.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče s pobegom policisti Policijske postaje Nova Gorica pozivajo vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije o omenjeni situaciji, da se zglasite na Policijski postaji Nova Gorica ali pokličete na številko postaje. Lahko tudi pošljete elektronsko sporočilo ali se zglasite na kateri koli drugi najbližji policijski postaji.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Vzgoja malih otrok z dr. Vesno Vuk Godina. Ta četrtek.

Preberi več

ŠPORTNE IGRE MLADIH IN RADIO ROBIN

Preberi več

Prihaja do razkola v destinaciji Nova Gorica in Vipavska dolina? To sredo med 11. in 12.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down