Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Pogrešano našli mrtvo v okolici planine Lom na Tolminskem

Nekaj po 20. uri so bili včeraj na novogoriški policijski upravi obveščeni, da svojci pogrešajo 54-letno žensko na planini Lom na Tolminskem. V iskanje se je v večernih urah vključilo tudi večje število gorskih reševalcev GRS Tolmin. Pogrešano, ki ni kazala znakov življenja, so našli ob 22.45, približno pol kilometra od planine Lom proti planini Nemci, in sicer v neprehodni grapi približno sto metrov od steze.

Tolminski policisti so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 54-letna ženska včeraj okoli 15. ure odšla iz planine Lom proti planini Nemci do tamkajšnjega pašnika, da bi poiskala domače živali, ki se niso vrnile na omenjeno planino. Ker se ni vrnila, so jo domači začeli iskati med obema planinama, vendar jo niso našli.

V iskanje pogrešane osebe se je v večernih urah vključilo tudi večje število gorskih reševalcev GRS Tolmin, ki so pogrešano osebo, ki ni kazala znakov življenja, ob 22.45 našli približno pol kilometra od planine Lom proti planini Nemci, in sicer v neprehodni grapi približno sto metrov od steze. Reševalci GRS Tolmin so jo nato v nočnih ura prenesli do planine Lom.

Kasneje je zdravnik ZD Tolmin potrdil njeno smrt, o tragičnem dogodku je Policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe, policisti so glede na vsa ugotovljena dejstva tujo krivdo izključili in bodo o nesreči s smrtnim izidom s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

(Foto: hribi.net)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako čezmejno somestje diha s filmom? V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down