Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Konec tedna zaznamovali tragični prometni nesreči: na Trnovem in pri Senožečah

Tragični prometni nesreči sta zaznamovali ta konec tedna na primorskih cestah. V soboto je na Trnovem umrl 65-letnik iz Brd, danes pri Senožečah pa je življenje izgubil 30-letni motorist iz Pivke.

Do nesreče izven naselja Trnovo je prišlo v soboto, nekaj pred 7. uro zjutraj, ko je 65-letnik vozil po makadamski cesti, iz smeri regionalne ceste proti zaselku Zavrh. Zakaj je po približno 800 metrih zapeljal desno ter po 10 metrih vožnje po brežini s prednjim delom avtomobila trčil v drevo, ni znano. Dean Božnik z novogoriške policijske uprave

Poleg policistov so na kraju nesreče posredovali tudi novogoriški poklicni gasilci in reševalci nujne medicinske pomoči iz Zdravstvenega doma Nova Gorica.

Na cestah na Severnem Primorskem je letos za posledicami prometnih nesreč umrlo že 6 ljudi.

Do tragične prometne nesreče je danes nekaj po 12. uri prišlo pred naseljem Senožeče, kjer je v prometni nesreči umrl 30-letni motorist iz Pivke. Kot so sporočili iz koprske policijske uprave, je vozil po regionalni cesti iz Razdrtega proti Senožečam in na ravnem delu ceste na nasprotnem smernem vozišču dohitel osebni avtomobil. Tega je vozil 55-letnik iz Celja, ki pa je prehiteval pred seboj vozeči avtomobil, 22-letne kandidatke za voznico iz Ajdovščine. Motorist je močno zaviral, pri tem izgubil oblast nad vozilom in padel v jašek za meteorne vode na levi strani vozišča. Med vozili ni prišlo do stika, 30 letnik iz Pivke pa je umrl na kraju nesreče. O nesreči bodo policisti napisali poročilo na državno tožilstvo, zaradi obravnave prometne nesreče je bila cesta zaprta do 15. ure, so še sporočili iz policijske uprave.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Na mejo prihajajo Štorje s konfina - v ponedeljek po 11. uri!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down