• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Letos pridemo mi k vam ! Izpostavljeno

Od Objavljeno Julij 10, 2020

Robinove zabave, ki je bila predvidena za 5. september 2020, letos ne bo.
Odločitvi, je botrovala predvsem negotova situacija in skrb za zdravje ter varnost tako obiskovalcev kot sodelujočih.

A kljub temu ostaja september „naš mesec“, saj bomo obeležili 26 let uspešnega delovanja radijske postaje. Tudi tokrat s sloganom „Brez tebe, ni mene“, saj se zavedamo vloge, ki jo imamo v tem prostoru in odgovornosti do naših poslušalcev. Prav odnos z Vami poslušalcii bomo v septembru še posebej negovali, saj se bomo med 5. in 11. septembrom odpravili na „Robinovo turnejo“ z našim mobilnim studiem in oddajali program v živo z različnih Severno Primorskih občin.
Na ta simboličen način bomo povezali tudi vse turistične destinacije (Dolino Soče, Goriška Brda, Kras in Novo Gorico z Vipavsko dolino). Torej zabavo bomo pripeljali v vaš kraj in prek radijskih frekvenc širili dobro voljo, spoznavali zanimive ljudi in gostili slovenske glasbenike. Predvsem pa iskali razloge za optimizem in dobro voljo. Tudi pri novem projektu, ki je nastal iz želje po intenzivnejšem druženju s poslušalci, čeravno le prek radijskih frekvenc, sledimo načelu Brez tebe ni mene ali povedano drugače, brez poslušalcev, naših podpornikov in vseh, ki verjamejo v zgodbo lokalnega medija, ni živih Robinovih radijskih frekvenc.

Hvaležni smo za vso podporo in vsakega poslušalca.
Naj nas družijo pozitivne in lepe zgodbe tudi v bodoče!

V sklopu turneje poteka dobrodelna akcija za pomoč dečku iz Vipavske doline, ki ima mišično distrofijo.
Ambasador: JAN OBLAK – veliko ime v nogometnem svetu, podarja majico s podpisom, rokavice in nogometne čevlje.

Brez tebe ni mene !

Pismo mame dečka:
Pri našem otroku, smo opazili že od rojstva, da je kljub temu, da je res zelo brihten, počasnejši v gibanju od ostalih otrok. Shodil je šele pri 18. mesecih. Kasneje smo opazili, da težko hodi po stopnicah, težko je hodil v hrib, ter na daljše sprehode, kolesa ni zmogel poganjati v hrib, ter voziti pomožnih koles, imel je bolj močne meča. Prav tako ni zmogel skakanja, zato smo že zgodaj slutili, da je nekaj mogoče narobe z mišicami...Bolezen smo pri sinu ugotovili dokaj hitro kot baje ostali, pri njegovem 5. letu starosti in pol z operacijo mišične biopsije, ter elektromiografijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Konkretnega zdravila za to bolezen na celem svetu ni, le v Italiji obstajajo nekatere zdravila s stranskimi učinki...to so besede, ki so ostale v naših družinskih ušesih...Kar je za nas seveda pomenilo velik šok in mogoče nam pokazalo, da ostanemo vsi skupaj dovolj močni, da si lahko pomagamo in čimbolj skušamo reševati življenjske preizkušnje pri sinu. Od 9.leta sin prejema novo zdravilo Ataluren iz Irske, ki mu le malo omili bolezen mišične distrofije, reši problema pa ne. Pri tej bolezni zgubis sposobnosti hoje pri cca. največ primerih pri 12. letih. Je pa zelo odvisno od posameznika, poteka same bolezni, lahko tudi več časa hodiš... Po besedah zdravnikov ti najprej odmrejo mišice na nogah, potem še na rokah, sčasoma vse odmre. Bolniki pretežno živijo od 20. ali do 30. leta starosti s to boleznijo. Je pa res odvisno od vsakega izmed nas kako pa kaj gre bolezen hitro dalje. Lahko se tudi živi dlje. Sedaj sredstva potrebujemo zato, ker sin Miha s posebnimi potrebami, pri starorsti 11. let potrebuje prilagoditev stanovanja za invalide. Težko vstaja in hodi po stopnicah. Obvezno potrebuje dvigalo v hiši, ter ostale pripomočke, prilagojeno tuš kabino, celotno kopalnico za invalide, vse prostore, ter prilagojeno vozilo za lažje vstajanje... Hvala za vašo dobrosrčnost in dober namen.
Vsi njegovi.  Hvala že vnaprej, mama Petra

Organizator dobrodelne akcije: Radio Robin v sodelovanju z: Fundacijo Vrabček upanja in  KTŠD Stomaž 87
Podpornik: Frontlab d.o.o.

Prebrano 995 krat

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33