Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Naša gostja - Ula Furlan, v ponedeljek ob 11:00 uri

Od Objavljeno Avgust 02, 2018

 Vse adrenalinske navdušence vabimo k poslušanju ponedeljkove oddaje v kateri bomo obiskali Solkan in smaragdno lepotico, po kateri smo se odpeljali v adrenalinski park. Kako ga doživljajo udeleženci in kaj pravijo inštruktorji boste slišali v pogovoru, ki ga je naredila Erika Koncut ,ki se bo lotila tudi tako imenovanega »spusta poguma« , ki zagotovo požene kri po žilah.

 

Neverjetni adrenalin je začutila tudi ob skokih z Solkanskega mostu in z udeleženci poklepetala o tej top ekstremni izkušnji. Izvedba bungee skoka je izjemno doživetje, saj padate kar 55 metrov v globino, kjer pod vami teče smaragdna reka Soča ampak podrobneje v ponedeljkovi oddaji.

V prvem delu oddaje pa boste slišali poletni, povsem sproščen pogovor z ULO FURLAN, ki jo je pred mikrofon povabila Kristina Furlan. Ula se je spominjala, kako je prihajala na obisk v Solkan, prve filmske vloge v Deklici s frnikolami, kaj ima rada, v čem je podobna očetu Silvanu in kako danes čuti Primorsko. Vprašali smo jo tudi, kaj si je oziroma si še bo privoščila to poletje in kje jo bomo lahko srečali jeseni. 

 

Prebrano 9796 krat