Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Turistične priložnosti Vipavske doline kličejo po dodatnih namestitvah, to sredo po 11. uri

Od Objavljeno Marec 03, 2020

Vipavsko dolino po različnih razglasitvah o naj turistični destinaciji obišče vse več turistov. Programi za različne načine preživljanja prostega časa so pripravljeni in se v večini že uspešno izvajajo, primanjkuje pa nastanitev.

„Imamo zelo dobre posameznike, ki pa jih moramo še bolj povezati med sabo, da bomo oblikovali kompleksne turistične produkte, s katerimi bomo goste v Vipavski dolini zadržali dlje,“ meni Marko Rondič, direktor OOZ Ajdovščina. A zadržati obiskovalce še ne pomeni tudi, da jim lahko ponudimo primerno nastanitev. Teh je žal premalo, zato tudi številne turistične priložnosti splavajo po vodi. Na to se odzivamo V sredo v središču.

V zadnji rubriki ne preslišite ambasadorja programa SVIT Vojka Čermelja, ki bo z nami delili svojo izkušnjo, predvsem pa, kako podpira paciente, ki jih čaka pregled v endoskopskem centru v šempetrski bolnišnici. Marec je namreč mesec boja proti raku debelega črevesa in danke, zato se nam bo pridružila tudi predstavnica NIJZ, OE Nova Gorica. Na Goriškem se odzivnost vabljene populacije v program SVIT povečuje, a zastavljen cilj še ni dosežen.

 

Prebrano 1659 krat