Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Mojca Cepuš: "Majhne spremembe na dolgi rok obrodijo res dobre sadove." To sredo med 11. in 12.!

Od Objavljeno Januar 05, 2021

Slastno in izdatno božično kosilo, potica, še novoletna pojedina, ki jo je potrebno poplakniti z žlahtno kapljico... prazniki so dobrodošla popestritev našega življenja, novo leto pa velikokrat obračun, da začnemo z bolj zdravo prehrano. S svetovalko za zdravo prehrano in hujšanje ter nutricionistko Mojco Cepuš v sredini oddaji preverimo, ali je dobro začeti s postom, katere napake najpogosteje delamo in kako do želenih rezultatov. 

V osrednjem delu oddaje se poglobimo v sliko, ki jo je lani na severnem Primorskem izrisalo gospodarstvo. Nanj bomo z direktorico GZS severne Primorske Nova Gorica, mag. Nevenko Volk Rožič, pogledali tako z vidika turizma, blagovne izmenjave kot plač. Udarec zaradi epidemije so sicer nekoliko ublažili vladni ukrepi. Koliko gostov je lani obiskalo regijo, kje je bil izpad največji in kdo je zaslužil največ, je preverila Kristina Furlan.

V uvodnih minutah pa preverimo, kako je s prihodom nove banke v Bovec, potem ko je sredi lanskega leta edina banka v kraju dokončno zaprla svoja vrata. Vabljeni k poslušanju tudi to sredo takoj po 11.!

Prebrano 396 krat