• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs

Radio Robin

Radio Robin

 

V vsakem življensjskem obdobju smo vpeti v odnose, ki nam podarjajo tako trenutke veselja kot bolečine. Medosebni odnosi so nekaj, za kar smo opremljeni že ob rojstvu, z njimi rastemo, pravi Eva Erpič, avtorica knjige Kako te imeti rad?.

Lahko spremenimo način sporočanja svojih čustev? Se bomo vedno vrteli v začaranem krogu odvisnosti, kot so deloholizem, alkoholizem, droge in kamor radi zbežimo zaradi nerešenih odnosov? Težave v spolnosti prižigajo alarmno luč?

Odgovore iščemo ta četrtek.

Prisluhnite nam takoj po 11. uri.

 

Naziv Evropske prestolnice kulture velja za najbolj razpoznavno blagovno znamko Evropske unije. Leta 2025 si bo naziv EPK nadelo slovensko mesto. Zanj se poteguje, poleg Lendave in Ljubljane tudi Nova Gorica. 
Preverili smo, kako se kandidatke pripravljajo  na vložitev kandidature in kaj pričakujejo. Pa tudi koliko denarja namenjajo kulturnim dejavnostim.
 
Bo karta čezmejnosti tehtnico prelevila v korist obmejnih mest, ali multikulturnost  v korist slovenske prestolnice? 
 
 
Mesec september je posvečen ozaveščanju o demenci, tej hudi in težki bolezni, za katero oboleva iz leta v leto več ljudi, samo v Sloveniji je uradno število preko 33.000 obolelih. Na sprehodu za spomin, s katerim so prejšnji teden obeležili svetovni dan Alzheimerjeve bolezni, smo lahko slišali, da druženje ni zdravilo, a zelo pomaga, zato se kot najboljša oblika preventive kažejo dnevni centri, ki jih bo kmalu tudi na Goriškem več. O tem več v drugem delu torkove oddaje.
 
 
Prisluhnite nam takoj po 11. uri.

„Domovino moramo imeti radi, zato si moramo prizadevati za mir,“ je na sobotni prireditvi ob mednarodnem dnevu miru na Cerju dejal slavnostni govornik, predsednik vlade Marjan Šarec.

„Dandanes tudi politika nikakor ne sme ločevati ljudi, ne sme biti razlog, da ustvarja slabo voljo in prepire med ljudmi.“

Zbrane sta nagovorila tudi župan Občine Miren-Kostanjevica Mauricij Humar in predsednik Zveze veteranov vojne za Slovenijo Ladislav Lipič. Humar je v nagovoru poudaril pomen miru in iskal, kakšno je orodje, ki ga ljudje uporabljajo za doseganje in ohranjanje miru:

Prireditev, na kateri so se po navedbah občine Miren-Kostanjevica poklonili vrednoti miru, ki ni umevna sama po sebi, niti dana vsem generacijam in narodom v enaki meri ali obliki, je režiral Rok Andres.

Pozorno poslušaj Radio Robin in ko vprašamo za ceno artikla v novem Hervisovem katalogu, jo hitro poišči in osvoji bon za 40 EUR za nakupovanje v prenovljeni Hervisovi prodajalni v Novi Gorici, ki svoja vrata odpira v sredo, 26. septembra.

Vse za šport in prosti čas najdeš v Hervisu, tvoje najljubše hite pa na Radiu Robin, najbolj poslušanem radiu na Goriškem!

Bone za 40 eur podeljujemo v ponedeljek, torek in sredo! Izmed vseh pravilnih odgovorov prejetih preko SMS spročila na 041 760 300 vsak dan izžrebamo nagrajenca.

Prelistaj nov Hervisov katalog!

Stran 1 od 116

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33